Partners

Onze leveranciers en samenwerkingspartners zorgen samen met ons voor een stabiele ICT infrastructuur waar u op kunt bouwen.

HP Partner Chalant ICT

HP INC.

HP Inc. (HPQ) is ontstaan door de opsplitsing HP van enerzijds IT-diensten voor bedrijven en anderzijds de personal systems en de printer markt. Als u hulp, advies en ondersteuning nodig heeft bij het kopen van IT-producten en oplossingen van HP, is een HP Specialist als Chalant de aangewezen persoon. Als u ons in de arm neemt, dan kunt u rekenen op een uitstekende planning, implementatie, onderhoud en support, ondersteund door de HP producten en oplossingen.

Hewlett Packard Enterprise

Hewlett Packard Enterprise (HPE) is wereldwijd één van de grootste spelers op het gebied van IT. HPE is een afsplitsing van HP en biedt enkel IT-diensten voor bedrijven. HP Enterprise heeft een breed portfolio aan oplossingen, producten en diensten rond infrastructuur, security, cloud, mobility en big data. De technologie van HP Enterprise stelt organisaties al jaren in staat om sneller en efficiënter te werken en nieuwe ideeën om te zetten in duurzame waarde.

Wij behoren tot HP’s meest vertrouwde en gekwalificeerde leveranciers in de IT-wereld, die bevoegd zijn tot advisering, verkoop en ondersteuning aangaande de producten en oplossingen van HP. Met HP Partners weet u zeker dat u de hoogst mogelijke mate van zakelijke betrokkenheid ervaart die u mag verwachten.

HP Partner Chalant ICT
HP Partner Chalant ICT

Ziggo Zakelijk

Ziggo is een innovatieve en betrouwbare leverancier van (digitale) televisie en radio, internet en telefonie via de kabel.

Als Ziggo Zakelijk partner kunnen wij u ondersteunen in alle aspecten van uw infrastructuur. Of het nou een ziekenhuis, vakantiepark of scholengemeenschap betreft; een groot bedrijf vraagt om gespecialiseerde producten. Wifi voor alle gasten en medewerkers, 100 lijnen voor het callcenter of televisie overal in het verzorgingstehuis. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

ESET

ESET is een IT beveiligingsbedrijf dat geavanceerde beveiligingsoplossingen tegen computercriminaliteit ontwikkelt.

ESET biedt alles wat u nodig hebt in één antimalware-pakket: hoge detectiescore, minimale belasting en gecentraliseerd beheer. Daarnaast biedt ESET gespecialiseerde ondersteuning en training. Dit maakt ESET voor ons de leverancier bij uitstek voor het beveiligen van de systemen van onze klanten. Vraag ons naar de mogelijkheden voor security van ESET.

HP Partner Chalant ICT
HP Partner Chalant ICT

Exact

Chalant-ICT is een Exact certified partner, Als Exact certified partner hebben we kennis van Exact oplossingen en hebben we de ervaring om die in uw organisatie te implementeren. We helpen u bovendien met het kiezen van de beste oplossing voor uw organisatie, sector of proces. Met de bedrijfssoftware van Exact haalt u meer uit uw onderneming. Wij zijn leverancier van Exact Globe Next en Exact Synergy.

DELL

Dell levert oplossingen die voorzien in de unieke behoeften van grote ondernemingen, publieke instellingen (gezondheidszorg, onderwijs en overheid) en kleine en middelgrote bedrijven. Als Dell registered partner staan wij u bij de planning, levering en configuratie van uw Dell Systemen.

Dell
Microsoft Silver Partner

Microsoft

Als jarenlang Microsoft Partner zijn we niet alleen volledig op de hoogte van alle mogelijke “on-site” serveroplossingen maar juist ook volledig op de hoogte van alle services en oplossingen die Microsoft aanbiedt voor het zorgeloos “off-site” verzorgen van uw IT vragenstukken; volledig ge-outsourced of in uw eigen beheer.

3CX VoIP Telefooncentrale in de Cloud

Een hedendaagse telefooncentrale staat niet fysiek in uw bedrijf, maar werkt via internet, uit ‘de cloud’. Dat betekent dat u alleen maar een telefoon hoeft aan te sluiten op de plek waar u deze wilt gebruiken. De hardware staat verspreid over verschillende datacenters wat een volledig redundante cloud oplossing oplevert. Hierdoor is de dienst snel, altijd beschikbaar en veilig. Bent u geinteresseerd geraakt in telefonie van 3CX neem dan contact met ons op voor meer informatie.

3CX Partner Chalant ICT

Daarom kiest u voor Chalant ICT

Met de kennis en ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan zijn wij u graag van dienst; of uw organisatie nu behoefte heeft aan advies omtrent knelpunten en assistentie bij het implementeren van de oplossing hiervoor of dat u (permanent of tijdelijk) het beheer van uw ICT systemen uit wilt besteden. Wij zijn er voor u en zorgen voor uw organisatie.