Over ons

Ervaring | Afspraak=Afspraak | Allround |  Standaardoplossingen én maatwerk op één adres

Chalant-ICT is automatiseerder voor het Midden- en Kleinbedrijf en wil met haar kennis en kunde graag dé ICT-partner zijn voor directie en management van bedrijven en instellingen (in de grootte van 5 tot 250 werkplekken) Onze focus op een beperkt aantal merken en diensten zorgt er voor dat we optimaal op de hoogte zijn van alle “ins en outs” waardoor we U optimaal van dienst kunnen zijn. Waar vraagstukken onze kennisgebieden te buiten gaan werken we samen met geselecteerde specialisten die juist deze onderwerpen optimaal beheersen.

Chalant ICT

Energieweg 16
2382 NJ Zoeterwoude

Enkele van onze klanten

Wat betekent Chalant eigenlijk?

Zoek naar ‘klant’ in een etymologisch woordenboek en het blijkt voor het eerst in 1350 in Frankrijk te zijn beschreven als chalant, hetgeen ‘geïnteresseerd zijn’ betekent en het tegenovergestelde is van het bekende non-chalant. Het Latijnse woord voor ‘klant’ luidt ‘calère’ en betekent ‘warm zijn, opgewonden zijn’. Het is als de kunst van het verleiden: toon serieus aandacht, geef klanten warmte.

Ons doel ligt besloten in onze naam; U en uw tevredenheid staan bij ons voorop in alles wat wij voor u doen.

Wat Chalant ICT nog meer voor u kan betekenen:

ICT Ondersteuning

Consultancy
Management
Beheer
Support

ERP Software & Ondersteuning

Sumatra
Elvy
AutoDoc

ICT Software

On-site support
Cloud support
Security

ICT Hardware

Levering &
installatie van
vele merken

Telefonie

Cloud
3 CX Voip
Telfort mobiel
T-mobile mobiel

Daarom kiest u voor Chalant ICT

Met de kennis en ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan zijn wij u graag van dienst; of uw organisatie nu behoefte heeft aan advies omtrent knelpunten en assistentie bij het implementeren van de oplossing hiervoor of dat u (permanent of tijdelijk) het beheer van uw ICT systemen uit wilt besteden. Wij zijn er voor u en zorgen voor uw organisatie.