Delta Glasvezel

Stabiel en snel internet op de Grote Polder

Goed nieuws! DELTA Fiber Netwerk wil graag supersnel en betaalbaar glasvezel aanleggen voor alle ondernemers en bewoners van Rijneke Boulevard / Oosthoek en Grote Polder in Zoeterwoude en bedrijventerrein Lage Zijde in Leiderdorp.

Wil jij ook gebruik maken van supersnel en betrouwbaar glasvezel op een van deze terreinen? Meld je dan aan zodat wij jou op de hoogte kunnen houden over het nieuwe glasvezel abonnement. Chalant is partner van Delta voor deze regio.

Chalant ICT

Energieweg 16
2382 NJ Zoeterwoude

Glasvezel in Zoeterwoude

Vrijblijvend zakelijk glasvezeladvies

Om je zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden en het aanbod, komen wij graag persoonlijk met je in contact.

Je kunt direct contact met ons opnemen voor meer informatie. Dit kan via 071-8200300 of per e-mail.

Uw mening is belangrijk

Momenteel wordt er geinventariseerd wie er eventueel interesse heeft in glasvezelinternet. Afhankelijk van de resultaten zal Delta aan de slag gaan met de aanleg van het netwerk.

Laat dus zeker even weten of u (vrijblijvend) interesse heeft.

Wat Chalant ICT nog meer voor u kan betekenen:

ICT Ondersteuning

Consultancy
Management
Beheer
Support

ERP Software & Ondersteuning

Sumatra
Elvy
AutoDoc

ICT Software

On-site support
Cloud support
Security

ICT Hardware

Levering &
installatie van
vele merken

Telefonie

Cloud
3 CX Voip
Telfort mobiel
T-mobile mobiel

Daarom kiest u voor Chalant ICT

Met de kennis en ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan zijn wij u graag van dienst; of uw organisatie nu behoefte heeft aan advies omtrent knelpunten en assistentie bij het implementeren van de oplossing hiervoor of dat u (permanent of tijdelijk) het beheer van uw ICT systemen uit wilt besteden. Wij zijn er voor u en zorgen voor uw organisatie.